Helgdagar, solande och... vad händer sen?
Torsdagen och fredagen gick åt till att ha möten och plannera. Vädret har varit ganska bra så jag har kunnat sola en hel del. Det har varit ca 18 grader i solen om det inte har blåst. 

På torsdagen var jag och tränade med SHK damerna och herrarna. Jag kunde ju inte vara med på det dom gjorde. Men jag gjorde eget på sidan om. Knä rehabilitering i en timme. Och sedan körde jag slut på alla dom övriga musklerna i kroppen. Så skön känsla i kroppen efteråt. Har inte kännt så på länge så det var faktiskt en bra känsla. Nu efteråt så känns det i alla muskler ordentligt. Dethär känns som något jag verkligen ska fortsätta med koncekvent. 

På fredagen solade jag och tog det jätte lugnt i allmänhet. På lördagen solade jag några timmar till. Det var närmare 20 grader ute. Så jag tog en promenad vid Edsviken och hittade att bra ställe att sola på. Satt där och läste bok i några timmar. Jag är helt kär i boken jag läser. Lena Anderssons Egenmäktigt förfarande och utan personligt ansvar. Rekomenderas starkt. Åt sushi på vägen hem. Något jag inte ätit på en god stund så det smakade extra gott. På kvällen har jag sett på lite serier och pratat med  lite vänner och familj. 

Nu om en stund tänkte jag gå iväg till Akallas utegym. Köra knä rehab. Sen hem och duscha och packa mina greijer och ta tåget till Mr. Workaholic. Ska vara där några dagar, det ska bli såååå skönt. Valborgs firande, mat och det bästa sällskapet ❤ kan det bli bättre?