Split
Här om dagen så bestämde jag mig att ta ett flyg till Split, Kroatien. För att ta lite semester och njuta av solen och naturen här! Många frågade mig med vem jag ska åka? Själv! Jag själv ska åka på solsemester. Hur skönt är det inte att resa själv!!! Jo jag gillar även att resa med andra men just nu så känns detta bäst! Man behöver inte bråka med någon om vad man ska göra om man ska göra, var man ska äta, eller vilken tid man ska göra det ena med det femte!  Man vet att man ska ta sig till närmsta restaurang för mat när man vill slå in tänderna på någon fjant på stranden eller dylikt. Mat löser dom flesta sakerna! 😊 Jag rekomenderar starkt att alla skulle göra minst en resa helt själv för att inse hyr skönt det är! 

 Det är ju inte somatt man inte kan prata med folk! Man kan göra som jag i misstag...  Råkade putta i min sko i vattnet ihår på kvällen... Ja var ju ingen fara egentligen, men då måste jag vänta att skon flöt i land vilket tog typ 20minuter mitt i Split centrum framför typ 200pers 😅 det var som den mest intressanta händelsrn på hrla kvälken för många att gölja med var skon hamnar 😂😁😁 så jag gick och satte mig vid några personen vid strandgatan och pratade med dem tills skon kom så nära att man ku de fiska upp den😂 

Annars så har jag solat, gått omkring, ätit god mat, blivit flyttad till en egen privat lägenhet utan bekostnad pga att hostellet jag bokat fick en stor bokning på 54pers . Kanske drt trevligaste hostellet jag någonsin varit på. Dem tar hand om en som om man vore familj. Ägaren en söt dam som redan vill adoptera mig 😂😂  ja men all in all har jag det asbra och njuter för fullt!