obeskrivligt glad
Jag kan bara inte få nog av att känna mig lycklig! 

Just nu skulle jag inte vilja byta ut någonting! 

Fattar inte varför jag utsatt mig själv för en massa onödigt. Okej ja det är inte alltid så lätt att förstå hur man egentligen har det då man är i situationen och inte vet om något bättre. Att göra det bästa i situationen är a och o. Men hur länge ska man behöva stå ut och göra det bästa av en dålig situation. 

Jag kan bara inte sluta le, jag går omkring och ler konstant. Hur skön är inte denna känslan!!! 

Behöver man, ska man verkligen behöva gå tillbaka till någonting som får en att må apa.  Hata sig själv och må dåligt för det. Nej det tycker iaf inte jag! Vill verkligen att alla ni som har den minsta chansen att ta ett steg mot era drömmar ska göra det så snabbt som möjligt. Och sluta aldrig drömma vidare. Att finna lycka i sig själv och finna det lugnet man saknat en tid är den skönaste känslan. 

Har haft en massa för mig hela veckan och det har verkligen varit en berg och dalbana med en massa. Men jag har inte slutat le en ändaste gång!!! Har kännt att jag är behövd och uppskattad. Jag har uppskattat mig själv. Jag har överraskat mig själv och visat åt mig själv att jag duger och att jag räcker till som jag är.  Vad mer ska man behöva? 

Det doftar sommar  i luften och solen skiner, fåglarna sjunger och blommorna blommar. Ta på dig dina favoritkläder och gå ut och sprid lycka. 

På den korta tiden jag varit här har jag fått såå fina vänner. Det känns jävligt segt att behöva tänka på att åka hem om tre veckor. Men jag vet att jag kommer att komma tillbaka. Fortsätta jobba med mig själv för att bli det bästa jag kan bli. 

Idag har jag gymmat ute på Akalla utegym, tagit en promenad och jobbat ute i solen. Har fixat klart inför kommande vecka. 

Har solat och bara legat där bland blommorna och lyssnat på sommaren. Barn som leker, fåglar som sjunger, skratt och lamm som bräker i bakgrunden. 

Köpte glass på vägen hem föratt jag kände för det. Åt tacos och såg på serien the 100 för allt för månte gången 😁  har läst bok och sovit lite nu på kvällen. Imorgon ska jag gymma igen och njuta ännu mer av solen och ladda upp för nästa vecka. Ska träna, jobba och vara glad!  Mitt mål för veckan är att uppskatta mig själv och göra rehab.... Countdown tre veckor kvar tills jag får börja springa igen. Har aldrig sett fram emot att springa såhär mycket!!! 

#mårbäst